Etno selo Trbović

 

Etno selo Trbović nalazi se na međi planina Suvobor i Rudnik, u opštini Gornji Milanovac, udaljeno 15 kilometara od centra Gornjeg Milanovca, na oko 100 km udaljenosti od Beograda.


Samo selo izdvojeno je od gradske vreve i idealno je mesto za odmor. Izvan žurbe današnjice, etno selo Trbović vas vraća prirodi. To je mesto na kome se odmoraju i uživaju i oči i duša. Smešteno je u ambijentu šuma, cvetnih livada i voćnjaka, ušuškano i skriveno, omeđeno potocima i izvorima pitke vode.


etno selo trbovic    etno selo trbovic

Na ulasku u etno selo posetioce čeka veliki parking. Parking je prostran i pogodan kako za automobile, tako i za autobuse i ne naplaćuje se.


Apartmani i svi objekti u etno selu Trbović napravljeni su od prirodnih materijala, kamena i drveta, pa se svojom arhitekturom uklapaju u okolinu. U središtu sela smešteni su bazen i ribnjak. Oko njih se nalaze fontane, mostići i letnjikovci sa klupama za odmor, mrežama za spavanje i drugim detaljima.


U jednom od letnjikovaca smešteni su hlebna furuna, roštilj i sačevi, u kojima se spremaju specijaliteti domaće kuhinje za sve goste sela. Pored tih specijaliteta možete probati i hranu iz domaće radinosti: sir, kajmak, džemove i mnoge druge. Svi specijaliteti spremaju se kod nas, ili u okolini i izuetnog su kvaliteta. Voda za piće je izvorska.


Za ljubitelje sporta i rekreacije na raspolaganju su bazen i čamac za vožnju ribnjakom koje mogu koristiti svi gosti sela Trbović. U ribnjaku možete pecati, u dogovoru sa nama. Nudimo vam i mogućnost iznajmljivanja bicikala i četvorotočkaša (kvadova).


etno selo trbovic

Čitav rudničko-takovski kraj, u kome je smešteno naše selo, obiluje istorijskim, kulturnim i zanimljivim turističkim destinacijama. Nudimo vam mogućnost fakultativnih izleta na neke od ovih lokacija, koje se nalaze u blizini našeg sela: istorijski kompleks i Muzej Kralja Aleksandra u Takovu, planinu Rudnik, ugašeni vulkan Ostrvicu, manastir Vraćevšnicu, čardake Miloša Obrenovića, Savin izvor i Crkvu Svetog Save na Savincu.


Etno selo Trbović kategorisano je sa četiri zvezdice, što dovoljno govori o kvalitetu naših usluga. Naša najbolja preporuka su gosti, koji kada jednom dođu, uvek se vraćaju! 
 
 

Adresa

Selo Ozrem
32300 G. Milanovac, Srbija

Telefon

+381 (0) 64 145 135 5

E-mail

Pratite nas