ETNO SELO TRBOVIĆ

O NAMA

About

ETNO SELO TRBOVIĆ

Etno selo Trbović nalazi se na međi planina Suvobor i Rudnik, u opštini Gornji Milanovac, udaljeno 15 kilometara od centra Gornjeg Milanovca, na oko 100 km udaljenosti od Beograda.

Samo selo izdvojeno je od gradske vreve i idealno je mesto za odmor. Izvan žurbe današnjice, etno selo Trbović vas vraća prirodi. To je mesto na kome se odmoraju i uživaju i oči i duša. Smešteno je u ambijentu šuma, cvetnih livada i voćnjaka, ušuškano i skriveno, omeđeno potocima i izvorima pitke vode.

Na ulasku u etno selo posetioce čeka veliki parking. Parking je prostran i pogodan kako za automobile, tako i za autobuse i ne naplaćuje se.

Apartmani i svi objekti u etno selu Trbović napravljeni su od prirodnih materijala, kamena i drveta, pa se svojom arhitekturom uklapaju u okolinu. U središtu sela smešteni su bazen, restoran i ribnjak. Oko njih se nalaze fontane, mostići i letnjikovci sa klupama za odmor, mrežama za spavanje i drugim detaljima.

U jednom od letnjikovaca smešteni su hlebna furuna, roštilj i sačevi, u kojima se spremaju specijaliteti domaće kuhinje za sve goste sela. Pored tih specijaliteta možete probati i hranu iz domaće radinosti: sir, kajmak, džemove i mnoge druge. Svi specijaliteti spremaju se kod nas, ili u okolini i izuetnog su kvaliteta. Voda za piće je izvorska.

Čitav rudničko-takovski kraj, u kome je smešteno naše selo, obiluje istorijskim, kulturnim i zanimljivim turističkim destinacijama. Nudimo vam mogućnost fakultativnih izleta na neke od ovih lokacija.

Etno selo Trbović kategorisano je sa četiri zvezdice, što dovoljno govori o kvalitetu naših usluga. Naša najbolja preporuka su gosti, koji kada jednom dođu, uvek se vraćaju!

"SMEŠTENO U AMBIJENTU ŠUMA, CVETNIH LIVADA I VOĆNJAKA, UŠUŠKANO I SKRIVENO, OMEĐENO POTOCIMA I IZVORIMA PITKE VODE."

MESTO NA KOME SE ODMARAJU I OČI I DUŠA
About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije kontakt informacije
posetite stranicu kontakt

Etno selo Trbović

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija


Tel: +381 (0) 63 621 317

info@etnoselotrbovic.rs

www.etnoselotrbovic.rs

© 2021 Etno selo Trbović
contact-section