ETNO SELO TRBOVIĆ

SPORT I REKREACIJA

About

Svim gostima Etno sela Trbović na raspolaganju je uživanje u sportsko-rekreativnim i drugim zabavnim sadržajima sela. Za ljubitelje sporta i rekreacije na raspolaganju su bazen i čamac za vožnju ribnjakom koje mogu koristiti svi gosti sela Trbović. U ribnjaku se može pecati.

Bazen je prostran, dimenzija 21 x 5.5 metara i puni se izvorskom vodom. Polovina bazena je dubine 1.20 m, za mlađe, polovina 1.8 metara dubine. Temperatura vode je od 22 do 24 stepena. Radno vreme bazena je od 09-19 časova za posetioce, dok gosti Etno sela mogu u njemu uživati u bilo koje doba dana.

Pored bazena nalaze se ležaljke i suncobrani koje gosti smešteni u apartmanima dobijaju gratis, dok posetioci plaćaju dnevni ulaz u čiju cenu su uračunate i ležaljka i suncobran. Rezervacija ležaljki za posetioce nije neophodna, mada je vikendom poželjna.

Osim bazena i mini ribnjaka gostima sela na raspolaganju su i drugi zabavni sadržaji, kao što su sto za stoni tenis, stoni fudbal, pikado i mnogi drugi.

Najmlađi posetioci Etno sela Trbović imaju svoj kutak u selu. On je opremljen trambolinom, ljuljaškama, peskom i jedan je od najveselijih delova našeg etno sela.

"SELO JE PROŠARANO FONTANAMA, MOSTIĆIMA, LETNJIKOVCIMA SA KLUPAMA ZA ODMOR, MREŽAMA ZA SPAVANJE I DRUGIM DETALJIMA."

KADA JEDNOM DOĐETE, UVEK ĆETE SE VRAĆATI
About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije kontakt informacije
posetite stranicu kontakt

Etno selo Trbović

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija


Tel: +381 (0) 63 621 317

info@etnoselotrbovic.rs

www.etnoselotrbovic.rs

© 2021 Etno selo Trbović
contact-section