ETNO SELO TRBOVIĆ

RENTIRANJE KVADOVA

About

Etno selo Trbović nudi Vam mogućnost iznajmljivanja ATV kvad vozila. Našu flotu čine 6 CF MOTO 450L kvadova. U ponudi imamo samostalne vožnje, vožnje sa vodičem i organizovane celodnevne i poludnevne ture.

Kvadovi se za samostalne vožnje iznajmljuju na sat vremena, dva sata, tri sata, četiri sata ili 6 sati. Kvadovi se za vožnje sa vodičem iznajmljuju na 2 sata, 3 sata (poludnevna tura), ili 6 sati (celodnevna tura). Poludnevna tura traje 3 sata, dužine je 50km, dok celodnevna tura traje 6 časova i dugačka je 80km.

Naše ture Vas obroncima i vrhovima Suvobora, vraćaju prirodi. Izvan žurbe današnjice, tu ste samo vaši prijatelji, kvadovi i Vi, u pejzažima i predelima koji oduzimaju dah. Adrenalinski dozirane ture, prilagođene iskusnim i neiskusnim vozačima, predvođene prekaljenim vodičima, primoraće Vas da konstantno budete aktivni, ali su pravi odmor i uživanje i za oči i za dušu.

Vozi se nestvarno lepim predelima suvoborskog kraja, stazama kroz šume, livade i pašnjake, bez asfalta. Penjemo se na planinski predeo Rajac, na vrh Suvobora i na visoravni Ravne Gore, sa kojih se vidi gotovo cela Šumadija.

Za vožnju kvadova je potrebno imati dozvolu B kategorije. Naši kvadovi su XXL veličine namenjeni za udobnu i komfornu vožnju 2 putnika. Opremljeni su koferima, a od nas dobijate i kompletnu opremu za vožnju kvada: kacige i kabanice.

Za više informacija i rezervacije posetite sajt atvavantura.rs

"UKOLIKO NIKADA NISTE VOZILI KVAD NE BRINITE. VEĆINA NAŠIH GOSTIJU KVAD VOZI PRVI PUT U ŽIVOTU. PRE POČETKA RUTE VODIČI ĆE VAM ODRŽATI KRATKU OBUKU."

NAŠI KVADOVI SU SNAŽNA VOZILA, ALI JEDNOSTAVNA ZA UPRAVLJANJE
About

KONTAKTIRAJTE
NAS

Za detaljnije kontakt informacije
posetite stranicu kontakt

Etno selo Trbović

Selo Ozrem bb
32300 Gornji Milanovac
Srbija


Tel: +381 (0) 63 621 317

info@etnoselotrbovic.rs

www.etnoselotrbovic.rs

© 2021 Etno selo Trbović
contact-section